Kom så de hviie tænder 

Velkommen hos Aarhus Tandcenter

Velkomsttilbud

I anledning af vores bronze partnerskab tilbyder vi alle spillere og hele AGF personalet et rigtig godt velkomstilbud. Nu har vi endelig fået lov til at smide mundbindet og vise vores store smil frem igen og så skal det gerne stå sundt og flot. Det vil vi rigtig gerne hjælpe jer med.

Et komplet tandeftersyn til kun 389 kr
+ gavekort på 500 kr.

Tilbuddet indeholder:

  • Et komplet tandeftersyn inklusiv 2 røntgen billeder
  • Et gavekort på 500 kr, der kan bruges til efterfølgende behandlinger
  • Deltagelse i lodtrækning om en gratis tandblegning til en værdi af 2.995 kr.

Hvordan foregår tandeftersynet?

En af vores dygtige tandlæger starter med at lave en diagnostisk undersøgelse, hvor vi undersøger dit tandkød, dine tænder og din mund, for at se hvilke udfordringer eller sygdomme, der eventuelt kan være. Hvis der er behov (klinisk indikation) vil vi tage røntgenbilleder af dine tænder. Er der behov for yderligere tandbehandling, så kan du bruge gavekortet på 500 kr *. 

* Gavekortet kan ikke benyttes til undersøgelse, røntgenbilleder og tandrensning på grund af sygesikringsoverenskomsten, som er bestemt mellem tandlægeforeningen og regionerne. 

Hvad står vi på mål for?

Vores vision er at skabe forøget livskvalitet gennem et sundt smil. Så kort kan det siges. Og hvordan gør vi så det? Hver eneste dag forsøger vi alt hvad vi kan, at skabe gode oplevelser igennem individuelle behandlinger på allerhøjeste niveau. Både på service og faglighed. Vi har vores værdier som er grundlæggende for alt hvad vi gør- både overfor hinanden, vores samarbejdspartnere og selvfølgelig overfor vores kære kunder. Læs mere om hvem vi er og vores værdier her

ORDENTLIGHED / GLÆDE / NYSGERRIGHED / ÅBEN & ÆRLIG / PASSION

Aarhus Tandcenter har idag tre klinikker i Aarhus: I midtbyen i Rosensgade, i Skejby Centret og på Hovedvejen i Hasselager. I løbet af det næste år er to yderligere afdelinger på vej - så der er altid et Aarhus Tandcenter nær dig. Vi er ægte nørder, der alle er top passionerede for det vi arbejder med, og vi er altid opdateret med de nyeste teknikker og nyeste udstyr. 

Her kan du føle dig velkommen

Vi er meget opmærksomme på, at det kan være en overvindelse for dig at komme og besøge os, derfor er det vores fornemmeste opgave at give dig præcis det, du har brug for.Vi har gjort en stor indsats for at gøre omgivelserne på klinikken lidt anderledes fra en almindlig tandlægeklinik, så du har de bedste muligheder for at føle dig godt tilpas.

Klinik i Rosengade
Klinik i Rosengade
Klinik i Rosengade