Kristian Illemann

Tandlæge

Tandlæge i Skejby og Aarhus nord

Om mig

Hej. Jeg hedder Kristian. Jeg er tandlæge og har været hos Aarhus Tandcenter siden 2014.

Jeg er en af de få rodbehandlingstandlæger, der er i landet. Jeg har valgt kun at udføre rodbehandlinger for at kunne fokusere og dygtiggøre mig inden for netop dette felt, der er min store passion. Det er vist i mange studier, at graden af erfaring og den faglige kompetence har enorm betydning for, hvor godt udkommet af behandlingen bliver. Viljen til at lave behandlinger, der udføres på højeste faglige niveau, er min drivkraft.

Netop rodbehandling er en behandling mange patienter har haft dårlige oplevelser med, og det er min mission, at der ikke skal være flere dem. Min fornemmeste opgave er at give dig det menneskelige nærvær og den faktuelle information, du har brug for, for at kunne gennemgå behandlingen, så du hele vejen føler dig tryg.

Jeg anvender desuden min viden inden for rodbehandlinger som behandlingskonsulent i Randers ved TandlægeCentret Vestertorv og i København ved Tandlægerne Enghave Plads 6.

Størstedelen af mit arbejde udføres under mikroskop, og jeg har stor interesse inden for forstørrelse. Jeg er derfor med til at teste nye forstørrelsesmekanismer for firmaet ExamVision, der ligger på Samsø.

Desuden er jeg kursusgiver i både voksen- og børnetandplejen. Jeg formidler viden inden for rodbehandlinger, plastfyldninger og andre dele af tandlægefaget.

Privat bor jeg med min kone og vores tre børn et stenkast fra klinikken i Skejby, så du kan ofte støde på mig og den lille familie i nærområdet :-)

Hvad lægger jeg vægt på?

Jeg lægger vægt på den gode dialog og menneskelige relation. Det vil sige, at jeg lytter til de individuelle problemstillinger eller ønsker, du kommer med, og tager dem seriøst. Eksempelvis hvis du har ondt, så bliver jeg ved med at spore mig ind på, hvad årsagen til dine smerter kunne være, selvom de åbenbare kilder ikke kan forklare dem. Jeg bestræber mig altid på at give dig et kvalificeret, ærligt og fagligt svar på dine spørgsmål og stille den helt rigtige diagnose. Derfor er det netop vigtigt for mig at komme helt ind til kernen ved en problemstilling.

Jeg værdsætter det langtidsholdbare håndværk og vælger aldrig den hurtige løsning – men den rigtige løsning! Du vil altid modtage en ærlig, faglig begrundelse på en behandling, så du ved, hvad der skal laves og hvorfor. Jeg kunne aldrig finde på at anbefale en krone, hvis eksempelvis en plastbehandling er tilstrækkelig eller gøre det omvendte, for den sags skyld. Selvfølgelig spiller økonomi også en rolle, så selvom jeg altid vil foreslå den både objektivt og subjektivt mest hensigtsmæssige løsning, så tager jeg også hensyn til den enkelte og dennes økonomiske situation.

Hvad står jeg for?

For mig er kvalitet, kontinuitet, glæde og rummelighed bærende elementer i min behandling. Nøjagtighed er en hjørnesten for mig. Det gælder både i diagnosen og i selve behandlingen. Jeg stiller mig selv det krav at behandle med højeste præcision og kvalitet. Derudover er behandlingen kendetegnet ved tryghed, godt humør, humor og ligefremhed. Det er vigtigt for mig, at du føler dig godt tilpas, og derfor gør jeg meget ud af at forklare, hvad jeg gør, så du er helt med i processen. Men der er også plads til at have det sjovt og tage det afslappet, så du vil kunne opleve, at eksempelvis klinikassistenten og jeg gør lidt grin med hinanden.

Hvad kan patienten forvente, når han eller hun sidder i stolen?

Hos mig vil du møde en passioneret tandlæge, der lægger vægt på helhedsoplevelsen. Jeg spørger både ind til, hvordan du har det som patient og som menneske. Jeg gør meget ud af at skabe mig et overblik over dit tandsæt og sætter en ære i at gøre tingene ordentligt. Jeg er ikke tilfreds, før tingene er i orden, og du selv også er tilfreds. Derfor tager jeg mig også god tid til behandlingen.

Derudover vil du opleve, at behandlingen foregår i en stille og rolig atmosfære i klinikken, hvor venlighed og ærlighed er i højsæde, og hvor også dialogen med klinikassistenten foregår stille og roligt. Du får rene ord for pengene – selvfølgelig med masser af smil og den omsorg og hensyntagen, som du foretrækker og har behov for. Jeg giver dig et maksimalt informationsgrundlag inden behandlingen og meddeler løbende, hvad der kommer til at ske, så du er helt med på de enkelte skridt og hele forløbet i forbindelse med en behandling.

Uddannelse & kurser

2013: Uddannet som tandlæge ved Aarhus Universitet

2012: Klinisk ophold med tandretningsfokus hos Aqua Dental, London

2012: Klinisk ophold med tandretningsfokus hos Colosseumklinkken, København

2012-14: Kliniske ophold med helkeramisk protetik fokus hos Randers Tandlægecenter, Randers

2012-14: Kliniske ophold med implantat og kirurgisk fokus hos Beringhus Tandlægerne, Horsens

2015: Dansk Endodontiforening Årsmøde

2016: Endo advanced, Thomas Hedegaard

2016: SkandEndo Copenhagen

2016: Klinikophold i rodbehandling hos tandlæge Michael Lindtoft

2016: Endodonti i børnetandplejen

2016: Dansk Endodontiforening Årsmøde

2017: Tandlægeforeningens Årskursus

2017: Update on possibilities and procedures in adhesive dentistry

2017: Dansk Endodontiforening Årsmøde

2017: Klinikophold i rodbehandling hos Sune Demant

2017: Cracks, the new threat or just old sores?, Dr. Stephane Browet

2018: Endodontisk Foregnings Årsmøde

2018: Endodonti modulforløb – diplomuddannelse

2019: Endodontisk Forenings Årsmøde


Book din tid hos os allerede i dag

BOOK DIN FØRSTE TID
ELLER RING: +45 86 19 17 11