Opdateret d.
25.6.2021

Nyhedsbreve

‘Vil du høre om vores spændende rejse i Aarhus Tandcenter?’ 


Så er sommeren på vej og vi har glædet os til at vise jer, hvad vi har knoklet med de sidste mange måneder. Vi er nemlig taget på en spændende rejse, hvor vores logo og brand har fået en ‘make-over’, vores klinikker er under forvandling og sidst men ikke mindst, er vi blevet officiel tandlægepartner med byens hold, AGF. 


Hvad står vi på mål for? 

Vores vision er at skabe forøget livskvalitet gennem et sundt smil. Så kort kan det siges. Og hvordan gør vi så det? Hver eneste dag forsøger vi alt hvad vi kan, at skabe gode oplevelser igennem individuelle behandlinger på allerhøjeste niveau. Både på service og faglighed. Vi har vores værdier som er grundlæggende for alt hvad vi gør- både overfor hinanden, vores samarbejdspartnere og selvfølgelig overfor vores kære kunder.


1. Ordentlighed: Ordentlighed betaler sig. Både på den måde vi opfører os, men også når vi laver behandlingen ordentligt fra starten.


2. Glæde: Det skal være dejligt at gå på arbejde hos os, og vi er fokuseret på at skabe en høj arbejdsglæde, fordi glade medarbejdere giver glade patienter.


3. Nysgerrighed: Nysgerrighed driver værket. Vores nysgerrige medarbejdere hæver hver dag overliggeren for den faglige standard, mens de udvikler og forbedrer din kundeoplevelse. 


4. Åben & Ærlig : Man kan altid forvente en åben og  ærlig dialog, når man er kunde hos os. Vi tror på, at jo mere information og åbenhed der er om behandlingen- jo bedre er din oplevelse.


5. Passion : Vi er ægte nørder, der alle er top passionerede for det vi arbejder med. Derfor er vi også altid opdateret med de nyeste teknikker og det bedste udstyr.


Vores logo smiler altid til dig 

Vores helt ny visuelle identitet skal bringe os godt videre i vores vækstrejse, som byder på mange nye tiltag der allesammen har det ene formål: at gøre dit besøg som kunde hos os til en super dejlig oplevelse. Vores nye logo ‘smiler’ fordi vi ikke går på kompromis med at give dig et sundt og flot smil. Vi har også skabt et anderledes farveunivers- både online og på klinikkerne- der viser hvem vi er og er med til at føle dig godt tilpas.


Vi er begyndt at spille bold med AGF

I foråret blev vi bronzepartnere og officiel tandlægepartner med AGF. Vi er som AGF forankret i Aarhus og så synes vi, at det er naturligt som byens tandlæge at støtte op om byens hold og blive en del af den spændende udvikling, som både AGF og Aarhus Tandcenter er inde i. Ud over den høje faglighed vil vi her i Aarhus Tandcenter også spille Super Liga på kundeoplevelse med imødekommende indretning, engagerede medarbejdere og smertefri behandling. Hele vores team glæder sig til at servicere byens hold og ikke mindst alle deres trofaste fans på klinikkerne rundt omkring i Aarhus.


Rigtig god sommer til jer allesammen