Opdateret d.
24.8.2021

Byens hold laver nyt samarbejde med byens tandlæge - Aarhus Tandcenter bliver officiel tandlægepartner med AGF


Så er der dømt hviie tænder og brede smil -  for Aarhus Tandcenter er ny bronzepartner og samtidig ny officiel tandlægepartner med AGF.

Aarhus Tandcenter har i dag tre klinikker i Aarhus: I midtbyen i Rosensgade, i Skejby Centret og på Hovedvejen i Hasselager. I løbet af det næste år er 2 yderligere afdelinger på vej - så der er altid et Aarhus Tandcenter nær dig.

 Aarhus Tandcenter den eneste tandklinik i Smilets By, hvor man som standard har en behandler, der arbejder med et afgrænset fagområde. "Det er en utopi at tro, at man kan være god til det hele - ligesom en målmand og en angriber har forskellige forcer og derfor heller ikke spiller de samme positioner, har vores tandlæger hver deres faglige niche, der sikrer effektiviteten og kvaliteten i afleveringerne", siger Michael Kristensen, som er tandlæge og ejer af Aarhus Tandcenter sammen med sin hustru Anne-Marie Bojer. 

Det er vigtigt at stille et komplet og stærkt hold, når man vil spille Superliga- og det har vi med vores 40 passionerede medarbejdere.

Ud over den høje faglighed vil Aarhus Tandcenter også spille Champions League på kundeoplevelse med imødekommende indretning, engagerede medarbejdere og smertefri behandling. "Vores kundetilfredshed er over 95 % så vi har lagt overliggeren højt - alligevel udvikler vi os hele tiden for at kunne tage medaljerne igen til næste år. Vi er som AGF forankret i Aarhus. Det er vores hjemmebane, og så synes vi, at det er naturligt som byens tandlæge at støtte op om byens hold og blive en del af den spændende udvikling, som både AGF og Aarhus Tandcenter er inde i" slutter Michael Kristensen.

Hele teamet hos Aarhus Tandcenter glæder sig til at servicere byens hold og ikke mindst alle deres trofaste fans på klinikkerne rundt omkring i Aarhus.


Se meget mere om os på www.aarhustandcenter.dk og følg os på Facebook og Instagram for opdaterede nyheder.