Behandling

Akutgaranti til ALLE med tandpine

Det er uudholdeligt at have tandpine – det ved vi! Derfor vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig så hurtigt, vi kan. Dette gælder alle - også dig som ikke er patient ved Aarhus Tandcenter i forvejen.

Vi har nu gjort det muligt for ALLE med tandpine/tandsmerter eller en knækket tand at komme til tandlæge samme dag – såfremt du kontakter os inden kl. 9.00.  

Når du besøger tandlægen til en akut tid på én af vores 4 klinikker i Århus, skal vi nok sørge for, at der bliver taget hånd om dit tandproblem.  

På vores klinikker finder du et rigtig stærkt fagligt team med både ekstremt dygtige tandlæger og tandplejere til at tage sig af din almindelige tandsundhed – men også vores ekspert tandlæger, som kan hjælpe med selv det mest komplicerede problem. Vi kan derfor varetage enhver problemstilling, du måtte stå med.

Vi lover, at vi vil hjælpe dig! Vi kan ikke love, hvilken af vores 4 afdelinger der har tid til dig. Vi kan desværre heller ikke garantere, at du bliver færdigbehandlet på selve dagen. Men vi vil som det mindste få stillet en diagnose og behandle dig, så du er smertedækket.  

Ring ind til os inden kl. 9.00, hvis du ønsker vores akutte hjælp. Vi har klinikker i Aarhus C, Skejby, Højbjerg og Hasselager.

Akuttidsgaranti er en ekstraordinær service, vi tilbyder, og den koster IKKE ekstra!  

akutgaranti

Book din tid hos os allerede i dag

BOOK en TID
ELLER RING: +45 86 19 17 11
No items found.