10% studierabat på alle frie ydelser 

Her hos os ved vi at der altid er mindst to ting man mangler når man er studerende: kaffe og penge. 

Netop derfor får man som studerende 10% rabat på alle de frie ydelser, der ikke er fastlagt af Sundhedsstyrelsen, og så er man altid velkommen til at tage en lækker kaffe to go, når man har været på besøg hos os.

Book en tid
ELLER RING: 86 10 98 11

Hvad er de frie ydelser?

De frie ydelser er behandlinger som fyldninger, kroner, broer, rodbehandling, implantater, operativ fjernelse af visdomstænder, bedøvelse og tandblegning. Der findes også behandlinger, der er såkaldte faste ydelser – her er priserne fastsat af Sundhedsstyrelsen, og derfor kan vi ikke give rabat på disse.

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, er der endnu flere penge at spare alt efter hvilken gruppe du er med i. Meld dig ind med det samme her https://www.sygeforsikring.dk/indmeldelse. 

Husk det regelmæssige tandeftersyn

De regelmæssige tandeftersyn er faste ydelser, som betyder at prisen er fastsat af Staten. Denne pris er ens på alle tandklinikker i Danmark. Vi ved godt man meget hellere vil hygge sig med sine venner eller bare nyde livet som studerende, men husk nu på, at hvis man glemmer de regelmæssige eftersyn, så kan det være man ender med at have så store tandproblemer at det bliver en dyr regning at betale. 


Ved du for eksempel godt, at et komplet tandeftersyn, hvor du får tjekket om alt er okay, og der bliver taget et par røntgen billeder hvis der er behov for det, koster dig kun 409 kr. En tandrens koster 224 kr, og vi anbefaler altid at man kommer 1-2 gange om året for at få sine tænder og mund tjekket. Det vil sige du betaler 53 kroner pr. måned om året for at vi holder øje med din mund og tænder, hvis du får 1 tandeftersyn pr. år.

En ting er dog de løbende tandkontroller – en anden er, hvis du skal have lavet større indgreb, som eksempelvis fjernelse af en visdomstand. Mange af denne type opgaver, er ikke under offentlig regulering, hvilket betyder at vi som tandlæger selv kan fastsætte priserne. Derfor kan vi give dig 10% i studierabat
‍‍
Skift til os med det samme, så hjælper vi dig med at få en sund mund med flotte tænder der holder hele livet.  Vi laver altid en  prioriteret behandlingsplan til dig, så det passer præcist til dit behov, tid og økonomi. 

Få studierabat, book din tid hos os allerede i dag

BOOK en TID
ELLER RING: +45 86 10 98 11