Henvisninger

Velkommen til vores henvisere

Vi sætter stor pris på det tætte samarbejde vi har med vores henvisere, og vi hjælper altid gerne i en akut situation. Har du spørgsmål om en henvisning eller andet speciale, er du velkommen til at kontakte os så ser vi om vi hjælpe dig. Vi mener at en god dialog er grundlaget for en god behandling, og dermed en god kundeoplevelse.

Vi tager imod henvisninger i forbindelse med tandkirurgi, endodonti, tandregulering og bidfunktion. Du kan både oprette nye henvisninger og følge igangværende henvisninger. Så snart en henvisning er oprettet i systemet vil patienten blive kontaktet af os for at aftale konkrete behandlingstider.

Gå til henvisnings system
Michael Kristensen
Michael Kristensen
Billede er på vej

Michael Kristensen

Implantatbehandlinger er Michaels store passion og det giver så god mening, når han giver patienterne tænderne, smilet, tyggeevnen og dermed livskvaliteten tilbage med implantater.

Michael udfører også klinikkens øvrige kirurgiske opgaver: Fjernelse af visdomstænder, rodspidser, stubforlængende operationer samt tandhalsoperationer.

Operationerne er altid 100% smertefrie og skræddersyet efter dine behov.

Samtidig kan Michael bryste sig af at have 98% patienttilfredshed, så du kan være helt tryg, når du lægger dig i stolen.

Ønsker du at læse mere om Michael og hans erfaring, kan du se mere herChristian Iversen
Christian Iversen
Billede er på vej

Christian Iversen

Specialtandlæge i tandregulering

Hos Aarhus Tandcenter står Christian (Specialtandlæge i ortodonti) bag alle tandreguleringsbehandlinger.

Det er Christian, som patienten vil møde til den første tandreguleringskonsultation på klinikken, og som vil stå bag behandlingen hele vejen i samarbejde med klinikkens reguleringsteam.

Når patienter henvises til Aarhus Tandcenter for tandregulering, så vil hele biddet og tænderne blive taget i betagtning som helhed ift. anbefalingen af den rigtige behandling for patienten.

Grundet Christians baggrund som specialtandlæge kan vi tilbyde patienter behandling med både fast apparatur(togskinner) og Clear Aligners.

Ønsker du at læse mere om Christian og hans erfaring se mere her

Anne-Marie Bojer
Anne-Marie Bojer
Billede er på vej

Anne-Marie Bojer

Anne-Marie giver vores patienter det smil de altid har drømt om.

Anne-Marie har valgt at videreuddanne sig inden for bidfunktion ( Dawson) dækkende kæbeled, hovedpine og smerter. For at kunne behandle dette medfølger behovet for at kunne bid rehabilitere, hvilket kan være alt fra små bidjusteringer til bidhævning og ortodonti, hvilket derfor er Anne-Maries primære opgaver. I dette ligger selvfølgelig også viden om den kosmetiske del af genopbygningen af et smil - som hun laver mange af. Vi  tilbyder Invisalign, Clear Correct og Inman Aligner inden for tandregulering.

Inden for smertebehandling arbejdes der også med posturologi, som er læren om kroppens holdning og dennes indvirken på funktion og smertebillede.  

I er altid velkomne til at henvende jer med spørgsmål store som små – så skal jeg gøre mit bedste for at hjælpe jer.

Ønsker du at læse mere om Anne-Marie og hendes erfaring, kan du se mere her.

Peter Dahl-Rasbech
Peter Dahl-Rasbech
Billede er på vej

Peter Dahl-Rasbech

Hos Aarhus Tandcenter er det Peter der primært fokuserer på de kirurgiske behandlinger af parodontitis-patienter i samarbejde med klinikkens dygtige tandplejere. På den måde opnår patienterne altid den bedste behandling, hvor både tandplejer og tandlægens høje faglige kompetencer bliver brugt.

Parodontitis er en af de mest hyppige sygdomme i den danske befolkning, og Peter har en stor viden om og erfaring med behandling af parodontitis. Han har specielt fokus på at give patienten den mest behagelige, trygge og smertefri behandling som overhovedet muligt.

Ønsker du at vide mere omkring Peter og hans erfaring, kan du se mere her.