Michael Kristensen

Tandlæge

Tandlæge i Hasselager & Aarhus syd
Tandlæge i Aarhus C
Tandlæge i Skejby og Aarhus nord
Tandlæge i Højbjerg

Om mig

Hej- Jeg hedder Michael Kristensen.

Jeg er tandlæge og indehaver af Aarhus Tandcenter sammen med min hustru Anne-Marie Bojer. Jeg blev uddannet fra Aarhus Universitet i 1998.

Jeg har valgt primært at koncentrere mig omkring kirurgiske behandlinger samt større genopbygninger af svækkede eller medtagne tandsæt med porcelæn.

Implantatbehandlinger er min store passion – at kunne give mine patienter livskvalitet tilbage med implantaterstatning for deres mistede tænder – det giver så god mening. Jeg har høstet flere internationale anerkendelser for dette arbejde: 10 behandlinger udgivet internationalt i implantatmagasinet Starget, udvalgt som “Center of Excellence” og “Global Expert” af verdens største implantatproducent Straumann og også lavet instruktionsvideo for netop Straumann.

Jeg udfører derfor primært klinikkens kirurgiske opgaver: Implantater, visdomstænder, rodspidser og tandhalsoperationer. Derudover modtager jeg også henvisninger fra andre tandlæger.

Ligeledes er jeg kursusgiver i og omkring kirurgiske behandlinger – og medlem af Dansk Selskab for Oral Implantologi.

Genopbygning af nedslidte tandsæt er en interdisciplinær opgave med de øvrige tandlæger på klinikken – bidfunktion, parodontose og/eller rodbehandling. Jeg er tovholder på denne opgave og sørger for, at vi kommer godt igennem hele processen. Jeg foretager i denne forbindelse selve porcelænsdelen for at sikre, at kosmetik og funktion går hånd i hånd, og at du får det smil, du ønsker dig.

Den teknologiske udvikling følger jeg nøje og med vores tandskannere, ct-skannere samt fræsere og printere på vores laboratorium, kan vi planlægge, designe og producere det smil, patienten altid har ønsket sig med den størst mulige præcision og sikkerhed – samtidigt med at behandlingerne kan gennemføres meget effektivt og smertefrit.

Hvad lægger jeg vægt på?

Når jeg behandler dig, lægger jeg vægt på at danne mig et samlet helhedsoverblik over dit tandsæt. Mit fokus er rettet mod at give dig mulighed for at få foretaget en behandling, der giver dine tænder en varig stabilitet og langtidsholdbarhed.

I min undersøgelse giver jeg dig altid min helt saglige og uforbeholdne mening omkring tilstanden af dine enkelte tænder og tandsættet som helhed. Jeg giver dig min faglige vurdering af hvilken behandling, der ville være den mest hensigtsmæssige i forhold til dit behov. Hvis der findes flere løsningsmuligheder, præsenterer jeg dem og forklarer deres fordele og ulemper, så vi i sidste ende vælger den behandling, der giver mest mening for dig – både ud fra en faglig og en økonomisk vinkel.

Hvad står jeg for?

For mig er det afgørende, at kvaliteten i behandlingen er på højeste niveau. Det gælder i forhold til det rent håndværksmæssige, altså at de behandlinger jeg udfører bliver gjort 100% korrekt, præcist og dermed netop sikrer langtidsholdbarhed. Det samme gælder også i forbindelse med viden indenfor mine fagområder. Da jeg gerne vil give mine patienter den bedste, mest ukomplicerede og smertefri behandling, holder jeg mig konstant opdateret med den nyeste viden. I klinikken er jeg primus motor i forbindelse med den teknologiske udvikling, og vi investerer konstant i de nyeste teknologier som f.eks. den nye CT-skanner. Dette har den store fordel, at jeg/vi netop kan sikre dig den størst mulige præcision og sikkerhed, hvilket medfører, at behandlingerne kan gennemføres meget mere effektivt og smertefrit.

Hvad kan patienten forvente, når han eller hun sidder i stolen?

Du kan forvente, at uanset hvilken problemstilling du måtte have omkring dit tandsæt, så tager jeg hånd om det. Med min viden og erfaring vil jeg kunne tilbyde dig den helt rigtige behandling. Jeg tager mig altid god tid til at sætte mig omhyggeligt og grundigt ind i tingene. Min samvittighed kræver af mig, at jeg altid præsenterer en løsning, der er hensigtsmæssig, og som jeg kan stå inde for. Du får ingen sløsede “lappeløsninger” hos mig – tværtimod. Endelig indebærer min omhyggelighed og erfaring i kombination med klinikkens tekniske udstyr også, at jeg kan behandle dig smertefrit, selv ved store og komplicerede behandlinger.

Uddannelse & kurser

1998: Uddannet som tandlæge fra Aarhus Tandlægeskole

2007: Klinisk ophold Clinica Malo, Lissabon, Portugal

2008: Klinisk ophold Dr. Bernd Giesenhagen, Melsungen, Tyskland

2009: Human Dissection Course, Anatomy Training Centre, Medical University Wien, Østrig

2010: Diplom i implantater og laser ved Curriculum Implantologie, Frankfurter Universität, Tyskland

2011: Dental Laser Curriculum, Dr  Andreas Moritz, København

2012: Klinisk ophold Dr. Fouad Khoury, Olsberg, Tyskland

2013: Klinisk ophold Dr. Fouad Khoury, Olsberg, Tyskland

2014: ITI World Conference, Geneve, Schweiz

2014: Klinisk ophold Dr. Giovanni Zucchelli, Bologna, Italien

2014: Klinisk ophold Dr. Fouad Khoury, Olsberg, Tyskland

2014: Cone Beam CT kursus

2015: Tandlægeforeningens videreuddannelse i kirurgi Modul A-B-C

2015: Europæisk Implantat Kongres i Stockholm

2016: Bone and Tissue Days Konference i Berlin

2016: Kursus i tandkødsoperationer ved Leonardo Trombelli (Italien)

2016: Straumann Pro Arch Excellence Training i Lissabon

2016: Dansk Selskab for Oral Implantologi Årsmøde

2017: Dansk Selskab for Oral Implantologi Forårsmøde

2017: Implantat World Conference i Basel

2017: Straumann Surgical Training på Universitetet i Wien

2018: Ricardo Kern Blødtvævskursus i London

2018: Sculean Blødtvævskursus på Universitetet i Bern / Schweiz

2019: Buser Implant Symposium i Bern / Schweiz

Book din tid hos os allerede i dag

BOOK en TID
ELLER RING: +45 86 19 17 11