Peter Dahl-Rasbech

Tandlæge

Tandlæge i Skejby og Aarhus nord

Om mig

Hejsa- Jeg hedder Peter.

Jeg er uddannet tandlæge fra Aarhus Universitet i 2010 og har været ansat hos Aarhus Tandcenter siden 2015. Jeg har primært arbejdet i den private sektor men har også erfaring med behandling af børn og udviklingshæmmede gennem ansættelser i hhv. børne- og ungdomstandplejen samt omsorgs- og specialtandplejen.
Hos Aarhus Tandcenter har jeg primært fokus på kirurgisk behandlingen af parodontitis-patienter i samarbejde med klinikkens dygtige tandplejere.

Som tandlæge har jeg specielt fokus på at give dig den mest behagelige, trygge og smertefri behandling som overhovedet muligt. Deri ligger selvfølgelig, at behandlingerne har den høje faglige standard, som i øvrigt kendetegner Aarhus Tandcenter. Det betyder, at jeg leverer behandling og undersøgelse af høj faglig kvalitet i form af en grundig og omhyggelig gennemgang af dit tandsæt eller behandling af en konkret problemstilling.

Hvad lægger jeg vægt på?

Fra start til slut ønsker jeg at give dig en rar oplevelse, når du kommer til undersøgelse eller behandling hos mig. Det er afgørende for mig, at du får fornemmelsen af, at jeg ser hele mennesket – ikke kun patienten – når du sidder i tandlægestolen. Derfor giver jeg mig god tid til at spørge ind til de gener, du måtte have, og høre hvordan det er gået dig og dine tænder siden sidst. Det er vigtigt for mig, at du har oplevelsen af at blive mødt i øjenhøjde, og derfor er det altid dig, som sætter tempoet ved behandlingen.

Et vellykket tandlægebesøg er i mine øjne kendetegnet ved, at det er smertefrit og foregår så gnidningsløst som muligt. Smertefri bedøvelse og smertefri behandling er nøgleord for mig. I den forbindelse kan vi tilbyde overfladebedøvelse og akupunktur forud for den egentlige lokalbedøvelse, som i langt de fleste tilfælde kan afhjælpe ubehag og smerte. Jeg er særdeles opmærksom på, at du får den nødvendige behandling på den mest skånsomme måde hos mig.

Derudover prioriterer jeg det faglige niveau i behandlingen meget højt. Jeg sætter en ære i at gøre tingene ordentligt første gang og levere et perfekt resultat, og derfor gør jeg mig altid yderst umage, er omhyggelig og udfører et grundigt stykke arbejde. Eksempelvis er jeg meget opmærksom på, at der er ordentligt rent nedenunder fyldninger; at fyldningerne har den helt rigtige facon, bliver pudset glatte og er behagelige i munden efterfølgende.

Hvad står jeg for?

Din tilfredshed er mit pejlemærke. Når du har været til behandling hos mig, vil du forlade tandlægestolen med et indtryk af og en sikkerhed på, at jeg har gjort mig umage for at hjælpe dig bedst muligt, så du er glad og tilfreds med resultatet. Det kan også være, du ikke har været ved tandlæge et stykke tid og derfor er lidt nervøs for at komme til tandlægen. Hos mig får du mulighed for, stille og roligt, at vænne dig til at komme til tandlæge igen. For mig er det ypperste mål at få dig til at opleve værdien ved at gå til tandlæge og effekten af at pleje sit tandsæt, på en rar og behagelig måde.

Hvad kan patienten forvente, når han eller hun sidder i stolen?

Jeg forsøger altid at møde dig der, hvor du er. Mødes vi første gang, spørger jeg ind til din tandhistorik og konkrete problemstillinger, der generer dig. Hvis du oplever smerte eller har andre problemstillinger, tager jeg selvfølgelig først hånd om det, før jeg laver yderligere undersøgelser. Derudover spørger jeg også ind til dig som person, da det er vigtigt for mig at skabe et tillidsfuldt forhold til dig, både som patient og person. Jeg tager mig god tid til dig, spørger, undersøger og forklarer tingene i et roligt tempo og er hele tiden opmærksom på, at du er veltilpas, mens jeg behandler dig. Derfor hører du mig eksempelvis tit spørge, om du er ”OK” i løbet af behandlingen. Så du slapper helt af og få en rar oplevelse.

Uddannelse & kurser

2022:    EuroPerio Parodontitis konference

2022:    kursus i gingira kirurgi hos Cortellini, Firenze

2022:    Besøg hos Biora (Emdogain)

2022:    Hands-on L-shape-teknik

2022:    Kursis i periimplantitis

2021:    Online kursus i OTP/CBCT

2021:    Tandlægeforeningens efteruddannelse i parodontitis.

2021:     Implantat kursus hos Straumann

2019:    Trios step 2, kursus i digital aftrykstagning til kroner og broer

2019:    Opstart på Tandlæge Foreningens efteruddannelse indenfor parodontologi (5 weekender i 2019/2020)

2019:    Opstart på Dawson Online Academy

2018:    3 dages Master Course i parodontologi på Bern Universitet

2018:    3 dages kursus i parodontologi hos Cortellini i Firenze

2018:    Dagskursus om plast med Thomas Sealey

2018:    Førstehjælpskursus

2018:    DFA

2017:    Autorisation til CBCT-scanninger (3D scanning af kæbeknogle og tænder)

2017:    Tandlægeforeningens Årskursus

2017:    Efterårsmøde i DPS

2017:    DentalSuite Akademi (journalføringskursus)

2016:    Kursus i ny behandlingsplanlægning

2016:    Kursus i plastfyldninger (nyeste viden)

2016:    Tandlægeforeningens Symposium

2016:    Tandlægeforeningens Årskursus

2016:    Kursus i Panorama-røntgen

2015:    Kursus i suprastruktur i forbindelse med implantatkursus

2015:    Kursus i akutbehandling

2014:    Kursus i korrekt carries behandling (nyeste viden)

2014:    Kursus i præperation af fuldkeramiske kroner og broer

2013:    Sommerskole: Parodontitis-behandling og dens implikationer

2013:    Kursus i bidfunktion – rundt om biddet

2012:    Kursus i korrekt medicinering

2012:    Kursus i tandkirurgi (dentoalveolær )

2011:    Kursus i abutments i forbindelse med implantatbehandlinger

2011:    Kursus i tandfarvet protetik – kroner m.m.

2010:    Kursus i keramiske kroner

2010:    Uddannet som tandlæge fra Aarhus Tandlægeskole

Book din tid hos os allerede i dag

BOOK en TID
ELLER RING: +45 86 19 17 11