Christian Iversen

Tandlæge

Tandlæge i Aarhus C

Om mig

Uddannet specialtandlæge i tandregulering fra Aarhus Universitet, 2017.

Uddannet tandlæge fra Aarhus Universitet, 2010.

Inden specialtandlægeuddannelsen arbejdede jeg i kommunal tandpleje, privatpraksis og i Grønland som distrikttandlæge. I 2014 begyndte jeg videreudannelsen til specialtandlæge i ortodonti(tandregulering) på Aarhus Universitet. Min erfaring er her fra både privat henvisningsklinik i tandregulering og fra den kommunale tandpleje.

Videreuddannelsen til specialtandlæge strækker sig over en periode på 3 år og kvalificerer til at blive specialist i tandregulering. Videreuddannelse er oven på de 5 år som selve tandlægeuddannelse tager.

Ud over mit arbejde i Aarhus Tandcenter arbejder jeg i kommunale og private klinikker samt på Aarhus Universitet, hvor jeg behandler børn&unge med gigt i kæbeledet/vækstforstyrrelser.

Hvorfor specialtandlæge i (ortodonti) tandregulering?

Som specialtandlæge er du specialist i at skabe flotte og funktionelle smil! Med baggrund i 8 års udddannelse på universitetet adskiller jeg mig fra en tandlæge med 5 års uddannelse og kan derved diagnosticere og behandle tandstillingsfejl på et højere niveau. Behandlingerne bliver nøje tilpasset hver enkelt patient med enten faste bøjler(også kendt som togskinner) eller med ClearAlignere(Invisalign, Spark etc.)

Hvad kan du forvente?

'Præcision og opmærksomhed på detaljer er afgørende for at kunne hjælp dig igennem processen med at opnå det ønskede resultat. Jeg lægger desuden vægt på den nærværende kommunikation, præcision i behandlingsplanlægningen og at holde mig opdateret inden for den seneste udvikling inden for tandregulering.  

Book din tid hos os allerede i dag

BOOK en TID
ELLER RING: +45 86 19 17 11