Behandling

Tandlægeskræk

Lad os være ærlige. Det er de færreste, der kan lide at gå til tandlægen – men derfor kan det godt blive en god oplevelse. Vi hjælper og støtter dig hele vejen.

Ofte skyldes tandlægeskræk smertefulde behandlinger på grund af mangelfuld bedøvelse. Hvis bedøvelsen ikke lægges helt præcist, kan bedøvelsen miste effekt og værste fald være helt virkningsløs.

Det skal du selvfølgelig ikke være nervøs for, når du er patient hos os. Men vi vil stadig rigtig gerne vide hvis du er nervøs ved at komme til tandlægen eller har tandlægeskræk. Fortæl os det gerne i telefonen, når du booker tid, så vi kan være godt forberedte og tage os god tid til dig.

Faktisk er 4 ud af 10 danskere bekymrede for besøget hos tandlægen og for nogle betyder det, at de ikke går regelmæssigt til tandlægen. For andre betyder det, at de ikke kommer til tandlægen før smerten bliver for stor. Det kan måske være en hjælp for dig at læse mere om tandlægeskræk og lære af andres erfaringer her på slutmedtandlægeskræk.dk, hvor du samtidig kan teste din tandlægeskræk. Vi vil i hvert fald gøre vores til, at du får en god oplevelse i stolen hos os, og vi er glade for, at du viser os den tillid, det er, at lade os hjælpe dig af med din tandlægeskræk og på vej mod et sundt tandsæt.

Hvad kan du se frem når du besøger os?

  • Behandling i et roligt miljø med erfarne tandlæger, hvor vi har fokus på at hjælpe dig.
  • Grundig information om behandlingerne.
  • Smertefri behandling.
  • At du har kontrol med, hvad vi laver – også under en eventuel behandling.
  • Du har mulighed for musik eller film på fladskærm i loftet.
  • Der kan gives beroligende akupunktur.

Føles det helt uoverskueligt?

Har du ikke været til tandlæge i længere tid eller du har udskudt de nødvendige behandlinger, er det vores erfaring, at det kan være svært at tage det første skridt, og måske kan du føle dig flov over situationen.

Vi synes, du er sej, at du kommer afsted, og du skal ikke være flov over dig selv eller dine tænder. Vi har set det meste, vi dømmer dig ikke, og vi har erfaringen, der gør, at vi kan hjælpe dig med at få de tænder, du drømmer om.

Vi kan i samarbejde med din egen læge udskrive beroligende medicin. Det kan være rart at få lavet et par behandlinger, hvor kroppens alarmberedskab er dæmpet. Ofte er det startskuddet til at kunne overgå til almindelig behandling efterfølgende.

Vi lægger altid individuelle planer, der tilpasses dig, så vi over tid sammen opnår, at du får en god og sund tandstatus, du kan være stolt over og hvor tandlægebesøg ikke påvirker din hverdag.

Vi glæder os til at se dig.

Book din tid hos os allerede i dag

BOOK en TID
ELLER RING: +45 86 19 17 11
No items found.