Erfarne tandplejere søges

Tandpleje

· Ansøgningsfrist d.

Vil du være en del af et skønt team på 40 passionerede medarbejdere fordelt på tre afdelinger, som hver dag arbejder efter værdierne: ORDENTLIGHED/PASSION/GLÆDE/ÆRLIGHED & NYSGERRIGHED?

Hvad indebærer jobbet hos os?

Da vores tandplejere varetager de fleste eftersyn, den forebyggende behandling samt naturligvis pa-behandlinger er det væsentligt, at du kan overskue et tandsæt for funktion og slid ud over karies og pa-diagnostik, så dine patienter kan holde og bevare deres tænder bedst muligt. Behandlingsplaner lægges naturligvis sammen med en tandlæge.

Du skal gerne have flere års erfaring fra privat praksis og kendskab til Dental Suite er en fordel. Du er en teamspiller, der indgår i fællesskabet på klinikken, er fleksibel og hjælper, hvor du kan. Vi forventer at du medbringer en nysgerrighed for udvikling og deltager med en åben og ærlig dialog i vores hverdag. Vi synes især at humor og god energi altid er godt - både sammen med dine kollegaer og patienterne.

Vi har stor fokus på den ekstraordinære kundeservice og kundeoplevelse - den smertefri behandling samt grundig information. Vi er meget passionerede omkring tænder og flere tandlæger har deres eget fagområde. Vi har derfor 2 tandlæger med fokus på parodontose og parodontoseoperationer, som giver dig faglig sparring og deltager på tandplejermøder.

Sidst, men ikke mindst, så går vi især op i ordentlighed, trivsel og arbejdsglæde, som alle er vigtige faktorer i en voksende arbejdsplads som vores, og vi er tilmeldt “Danmarks bedste arbejdsplads” til efteråret 2021.

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig ;)

Skriv til os: hej@aarhustandcenter.dk

Ring til os: +45 86 19 17 11

Søg stilling