Gitte Davidsen

Tandpleje

Tandlæge i Højbjerg
Tandlæge i Aarhus C

Om mig

Jeg er uddannet tandplejer og har arbejdet i privat tandlægepraksis siden 2007.

Jeg startede hos Aarhus Tandcenter i 2022, hvor jeg primært beskæftiger mig med eftersyn og diagnostik af mundhule, tænder og tandkød.  

Hvad lægger jeg vægt på?

Hos mig vægter din tandsundhed højest, hvortil jeg forstår vigtigheden af tryghed og rolighed i mine behandlinger. Du kan derfor altid være sikker på, at jeg vil informere dig grundigt om, hvad jeg foretager mig og hvorfor. Vi tager én ting ad gangen.

Jeg ved nemlig, at langvarig god tandsundhed kommer ud fra et rigtig godt samarbejde mellem du og jeg.  

Jeg vil altid svare fyldestgørende på dine spørgsmål, og skulle det ske, at jeg må komme til kort, så kan du være sikker på, at jeg nok skal finde svaret til dig blandt en af mine dygtige kollegaer.

Hvad kan du forvente, når du sidder i stolen?

Når du kommer ind til mig, vil du opleve, at jeg gør mig meget umage for, at du skal få en rigtig god oplevelse i stolen. Det er dig, der bestemmer tempoet.
Jeg ved godt, at mange ikke er særligt begejstret for at sidde i en tandlægestol. Derfor vil jeg gøre mit yderste for at din oplevelse hos mig skal blive så god som overhovedet muligt.

Jeg har altid tid til at lytte til dine behov og svare på de spørgsmål, du måtte have, så vi sammen kan komme rigtig godt i mål.

Kurser

2020: Parodontologi for tandplejere Sander/Rylev

2010: Laser assisted therapy. Dr. Francesco Martelli

2009: Parodontologi Lone Sander  

Uddannelse

Uddannet tandplejer fra SKT ÅRHUS universitet 2007

Uddannet pædagog fra jysk pædagogseminarium 2002

Book din tid hos os allerede i dag

BOOK en TID
ELLER RING: +45 86 19 17 11