Pernille Gade

Tandpleje

Tandlæge i Skejby og Aarhus nord

Om mig

Hej. Jeg hedder Pernille. Jeg er uddannet tandplejer fra Aarhus Universitet i 2016 og har været ansat i Aarhus Tandcenter siden 2018.

Som tandplejer er jeg med til at undersøge dine tænder og dit tandkød. Ved undersøgelsen kigger jeg blandt andet efter om du har huller, knækkede tænder, slidte fyldninger, tandkødsbetændelse og parodontitis. Skulle det være tilfældet, sørger jeg for at instruere dig grundigt i, hvordan du selv kan være med til at forbedre tilstanden. Hvis der er behov for yderligere behandling, sørger jeg for at henvise dig til den rette behandler, så problemet kan løses.
Mit primære arbejdsområde er undersøgelser og parodontosebehandling, hvor jeg hjælper dig med at undgå og bekæmpe parodontitis. Det gør jeg blandet andet ved at lave en parodontoseundersøgelse, hvorefter jeg grundigt renser dine tænder og tandkødslommer. Herefter instruerer dig i at holde godt rent, således at tilstanden kan forbedres i din mund. Efterfølgende udfører jeg kontroller for at sikre en god respons på behandlingen og det eventuelle videre behandlingsforløb.

Jeg sætter en stor ære i at udføre behandlingen så nænsom og smertefrit som muligt, og derfor kan jeg naturligvis bedøve dig, hvis du skulle have behov for det.

Hvad lægger jeg vægt på?

Jeg lægger stor vægt på, at du skal befinde dig godt i stolen ved mig. Jeg ønsker, at du skal gå fra klinikken med en god oplevelse. Dette forsøger jeg at imødekomme ved at lave en grundig undersøgelse af dine tænder og dit tandkød samt lytte til dine behov og ønsker. Jeg ved godt, at et tandlægebesøg ikke nødvendigvis er noget, man ser frem til, men jeg vil gøre mit allerbedste for at give dig så god, nænsom og smertefri behandling som muligt.

Hvad står jeg for?

Jeg sørger for at være opdateret på den nyeste viden, sådan at jeg sammen med mine kollegaer kan tilbyde den bedste behandling på allerhøjeste niveau. Derfor er jeg meget grundig og omhyggelig under mine undersøgelser og behandlinger og bruger den tid, som er nødvendig. Jeg ønsker at skabe de bedste resultater sammen med dig, således at du er glad og tilfreds.

Du kan hos mig forvente en professionel, men uhøjtidelig atmosfære, hvor der er plads til grin og hygge-snak.

Hvad kan patienten forvente, når han eller hun sidder i stolen?

Når du kommer ind til mig, vil jeg sørge for at informere dig om, hvad jeg laver og evt. spørge ind til tidligere oplevelser hos tandlægen. Dette gør jeg for at kunne klarlægge, om der tidligere har været forhold, der har gjort dig utryg ved tandlægebesøg. Det er meget individuelt, hvad der kan fremprovokere ubehag, og derfor er jeg meget interesseret i at vide, hvordan du lige præcis oplever at gå til tandlæge. Det er vigtigt for mig at skabe et tillidsfuldt forhold til dig, både som patient og person, så du kan føle dig tryg ved at lægge dig i stolen ved mig. Jeg ser det som grundstenen for at kunne tilbyde den bedste og mest optimale tandbehandling.

Uddannelse & kurser

2016: Professionsbachelor i tandpleje – Aarhus Universitet

2018: Dansk parodontologisk selskab, efterårsmøde – classification of peridontal and peri-implant diseases and conditions, København

2018: Akutte situationer og førstehjælp, Aarhus

2018: Dental fotografering . et flersidet redskab til journalisering, behandlingsplanlægning og markedsføring, Cracks, an epidemic or epic fallure? Krop, styr dig! Sådan får jeg det bedste frem i hinanden! –DFA, Fredericia

2019: Unikke kundeoplevelser, PA-kir og PA-klassifikationer og behandlingsforløb v. Mette Rylev, Aarhus

Book din tid hos os allerede i dag

BOOK en TID
ELLER RING: +45 86 19 17 11