Behandling

Fuld narkose tandlæge i Århus

Lider du af tandlægeskræk, men har behov for at få ordnet dine tænder? Så har Aarhus Tandcenter svaret til dig! Du kan nu få ordnet alle dine tænder, mens du er i fuld narkose. Fuld narkose ved tandlægen er muligt under større behandlinger som fyldninger, tandimplantater, fjernelse af visdomstand, proteser, tandbro, sinusløft, tandkroner, rodbehandlinger, paradentoseoperationer m.m.

Hvorfor fuld narkose hos tandlægen?

Fuld narkose under tandbehandlinger er ikke særligt udbredt i Danmark, idet de fleste klarer sig med lokalbedøvelse.  

Men vi har fuld forståelse for de patienter, som har udtalt tandlægeskræk og ikke kan udholde tanken om tandbehandling i vågen tilstand – eller at behovet for tandbehandling er så omfattende at det kan virke uoverskueligt.  

Du får derfor muligheden for at få lavet dine tandbehandlinger under fuld narkose hos Aarhus Tandcenter. Du mærker ikke noget, du ser ikke noget og du hører ikke noget - men du vågner op efter veludført behandling.

Vi udfører alle typer tandbehandling under narkose – så dit tandsæt igen er funktionsdygtigt uden smerter. Vi laver så meget som muligt på dit tandlægebesøg, så det er overstået – og du skal besøge os mindst muligt.  

Du skal vide, at hos Aarhus Tandcenter prioriterer vi eksperter inden for de forskellige tandbehandlingsområder, så du kan altid være helt sikker på, at du vil modtage behandling af den bedst kvalificeret tandlæge ift. dit behov.  

Skriv eller ring til os og hør mere om dine muligheder for fuld narkose.

Kan man komme i fuld narkose, hvis man har tandlægeskræk?

Det kan man! Hvis du går og frygter at gå til tandlæge, fordi du er bange for at få lavet behandlinger, så er det lige præcis dig, som kan få behandlet dine tænder under fuld narkose.  

Måske er tiden bare gået og tingene har hobet sig lidt op. Det kan også være, at du har dårlig samvittighed over dine manglede tandlægebesøg eller at du er flov over din tandstatus. Du har måske udsat tandlægebesøg pga. tandlægeskræk.  Eller måske har du blot et ønske om at sove fra det hele.

Uanset hvad grunden måtte være, så vil vi aldrig dømme dig – vi har fuld forståelse for, hvis tandlægebesøg ikke står øverst på din ønskeliste og at du gerne vil have det overstået. Vi er vant til at behandle meget omfattende opgaver – så ingen opgave er for stor eller kompleks for vores tandlæger – og ja, vi har set noget, der er meget værre før!

Overvejer du at blive behandlet under fuld narkose, så kontakt osdin lokale tandlæge i Århus.

Hvilke behandlinger kan man få hos tandlægen under fuld narkose?

Der er et bredt spektrum af behandlinger, som vi kan tilbyde dig, at få lavet, mens du er under narkose. Her er det dine behov, som afgøre behandlingen.  

Umiddelbart mener vi, at du bør have et lidt større tandlægebehov, hvis du skal lægges i fuld narkose, men alt er muligt. Hvis du går med ønsket om at komme i narkose under din behandling, så kontakt os her, så vi kan tale om dine muligheder sammen.  

Det vil være muligt at få tandbehandlinger som:  

Med flere!

Er fuld narkose farligt hos tandlægen?

Inden du bliver lagt i fuld narkose, laver vi et sundhedstjek på dig, hvor vi også spørger ind til din helbredsmæssige baggrund. Du bliver lagt i narkose af en professionel narkoselæge samt en yderst dygtig narkosesygeplejerske, som har fuldstændig styr på dig under hele forløbet. Så du kan være helt tryg.

Hvornår kan man komme i narkose ved tandbehandlinger?

Du kan komme i fuld narkose under din tandbehandling, hvis du ønsker det.  

Hos Århus Tandcenter oplever vi løbende patienter, som er meget bange for at få sine tænder behandlet. Vi oplever også, at nogle venter længe med at besøge tandlægen, da de simpelthen ikke har det godt med at være der. Dette betyder ofte, at små tandproblemer kan blive store, og så bliver det først angstprovokerende at komme til tandlæge.

Hos Aarhus Tandcenter dømmer vi aldrig vores patienter, og vi ønsker kun, at du skal få den rareste og bedste behandling, når du besøger vores klinikker. Derfor er det også essentielt for os at kunne tilbyde vores patienter at komme under fuld narkose, hvis de ønsker det.  

Aarhus Tandcenter er en af de få tandlæger landet over, som tilbyder almindelige tandbehandlinger under fuld narkose. Så ønsker du at komme til tandlæge under fuld narkose, kan du kontakte os og hører mere om dine muligheder allerede i dag.  

Hvem udfører narkosen?

Selve narkosen vil blive udført af vores narkoselæge Bo, som i samarbejde med sin narkosesygeplejerske vil lægge dig til at sove inden din behandling, og sørge for, at du vågner stille og roligt op efter endt tandbehandling.

Hvordan foregår tandbehandlinger under narkose?

Når du ønsker at blive behandlet af tandlægen under fuldnarkose, laves der først en undersøgelse og der lægges en behandlingsplan, så de fleste (hvis ikke alle) tandproblemer kan blive ordnet på én gang.  

Inden du bliver lagt i narkose, vil vi udføre et grundigt sundheds- og helbredstjek på dig, så vi har den bedste baggrund for behandlingen under fuld narkose.

Det tager ca. 15 minutter for vores narkoselæge at lægge dig i narkosen. Så snart du er under narkose, vil tandlægen udfører den/de aftalte tandbehandling(er) og når disse er overstået, vil du blive lagt til opvågning. Opvågningen vil tage omkring 30 minutter.

Altså vil en tandbehandling under fuldnarkose minimum tage ca. 2 timer eller mere. Af helbredsmæssige årsager udfører vi ikke behandlinger, som kræver narkose i mere end 5 timer.

Fuld narkose hos tandlægen pris?

Prisen for fuld narkose vil blive lagt oven i prisen for tandbehandlingen.

Når din behandling hos tandlægen skal udføres under fuld narkose, vil du minimum skulle være under narkosen i ca. 2 timer alt afhængig af tandbehandlingens længde, da der går minimum 45 minutter med at lægge dig i narkosen og vække dig igen. Altså er prisen for narkose under forskellige tandbehandlinger også forskellige, da det afhænger af den tid, man befinder sig i narkose.

Prisen for narkose pr. time er 4082 kr.

Kontakt os og hør om dine muligheder for tandbehandlinger under fuld narkose.

Book din tid hos os allerede i dag

BOOK en TID
ELLER RING: +45 86 19 17 11
No items found.